Я хочу працьовитого, мудрого сина
З високим і мудрим чолом.
Щоб простою була його свитина,
І щоб ставив крапки після ком.
Хочу, щоб кохав взаємно,
Хочу щоб подорожував.
Дай же, Боже, жити недаремно!
Скористати в благо те, що вже пізнав!
Ненароджене дитя моє! З віршами
Упереміш поки ти живеш.
В мить, коли ти будеш поруч з нами,
Ти почнеш свій поступ до безмеж.
Ми ідем, клянуся, з відступанням.
В цій війні з непотребом є глузд.
У майбутті твоє існування
Вивільняє з міліонів уз!
Вириває мене з петель смерті,
До роботи кличе й заклика
Кожен день прожити у безсмерті
І чекати тебе дуже здалека...