Ображу тебе сильно-сильно,
З прикрістю першої в житті поразки.
Підійму на кпини всі твої слабини.
Страшно?
Вдарятиму злісно-злісно
У кожні двері, де ти будеш щасливим без мене.
Беру на себе всі твої гріхи, коли ти десь на небі...
Встидно?
А потім мовчанням знущатимусь.
Що з тобою? Питатиме місто.
Я одначе закутаюсь глибше
У кохання своє до тебе. Й мовчатиму.