Щось з роками думки залітають у кут
От поглянешь кудись, а стіна там і тут
Образлива скупість буденного дня
Іде за тобою, з'їдає життя
Не бачиш людей, а бачиш обличча
То лямка вростає у тебе бича
Не бачиш держави яка у лайні
Проте добре знаєш: дайте й мені!
Ти сплячий бурдюк, ємність для спирту
Забий в стелю крюк, або відкрий себе світу!