Країна Ій,
казкових мрій.
Ми вирушаємо до тебе.
У обрій стриманих надій,
Шляхом, мальованим у небі.
Літак думок спустив шасі,
Ще декілька хвилин на збори.
Нас підвезе нічне таксі,
Під стукіт лагідних підборів.
Наш рейс – «Казкова далечінь»,
Квитки уже напоготові,
Ще мить – і ми у височинь
Здіймемо мрії кольорові.
Секунди. Ось і наш літак –
Думок нестриманих експрес,
Ми відчуваєм щастя смак,
Яке не матиме адрес.
І наш пілот – сідий дідусь.
Здіймає вгору сніжний птах,
Я вже нічого не боюсь,
І радість на тремких вустах
Країна Ій,
казкових мрій,
Ми прилетіли вже до тебе,
У обрій стриманих надій,
Шляхом, мальованим у небі.