Співаю про весну я, співаю і про літо...
Сьогодні гарно Сонце, як встало, всім нам світить.
Як весело співають коти та птиці світу,
як тягнуться до неба на підвіконні квіти!
І усмішки палають, вітаються привітом,
і звіри розгулялись, радіють люди, діти.
І гарно та бадьоро цілує щоки вітер!..
Співаю, наближаю весну, за нею літо...