Моя незмінна подруга життя,
Чарівна ніч, навдивовижу гарна.
Загострились з тобою всі чуття
Як знаєш все, скажи, де є кохана?
Скажи, що любить, чим живе
Розповідай усе стосовно неї.
Чи згадує хоч іноді мене
Чи геть чужий для милої своєї?
Розповідай не кваплячись, у нас
Є ще багато часу до світання
Хай допоможе тобі місяць у цей час
Та зорі завжди тихі, як кохання...