Від коли працюю в школі
стала зле я спати.
заставляє якась сила
римівки складати.
Лише трохи задрімаю,
тут приходять сни,
як ламають школярики
мої паркани.
Один шибу розбиває,
другий лізе в бійку,
бо згадав, як в семім класі
поставила двійку.
Третій каже:-на урок я
прийшов з телефоном,
то Ви мені все грозили
дільничим й омоном.
Інший бовкнув:-так мучили,
нас бідних дітей,
що утік, я в восьмім класі
в військовий ліцей.
І дівчат також сварили,
що малюють губки,
одягають тільки пояс,
замість всьої юбки.
Заставляли парти мити,
стирати послання,
ми ж мусіли розповісти
про перше кохання!!!
На цім місці прокидаюсь
і обходжу хату.
Все у нормі,все спокійно,
можна далі спати.
Та куди там,уже ранок
треба йти до школи,
не відмию тоті парти,
здається, ніколи.....