Кохаю твій запах і усмішку щиру,
Шалені обійми, в чоло поцілунок.
У цім стільки спокою, ласки і миру.
Замінить великий коштовний дарунок.
Кохаю твій голос, твою чорну кепку,
Колючість борідки (легеньку небритість),
Твої намагання мені вставить клепку
У мою дитячо-рожеву відкритість.
Кохаю твій дотик,так щиро кохаю,
Що просто боюся дарма марнувати.
А далі римую: кохаю з кохаю,
Кохала, кохаю і буду кохати!
Хоча…Може,й ні! Все,що вище, люблю я!
Оці всі ознаки, поняття і речі.
Мене більше інші питання турбують...
Тебе ж я КОХАЮ ЦІ-ЛО-ГО, до речі)...