Буває сумно, сльози "кап"
і ехо чути наче в такт
із твоїм серцем, що басує
під музику, коли кайфуєш
ВК заходиш, там чекаєш,
його Online " привіт, ти як?"
І вже годину зависаєш, його сторінку обновляєш
лягаєш спати , поринаєш
у мрії, memory свої...
З думками тихо засинаєш,
у снах побачити бажаєш.
Але пройде вже місяць,
другий.
Думки забудуться твої.
І свої мрії ти відпустиш
забудеш тихо в пустоті