Твої екстрапол"ю"ції
Це твоє, згодом кинуте в нікуди, розмаїття
Розмаїття лишньої хвилини
Лишньої хвилини болю
Біль не від облудної інтерпол"ю"ції
Невдалого, пом’ятого жахіття
Жахіття – це життя людини
Людини не прикритої, нагої
Нагі надії це проекція кінця
Кінець бажань зумовлює страждання
Страждання же зароджує життя
Життя розгорнуте у всіх площинах
Площини потребують рук митця
Митець це ти, твої бажання
Бажати жити без знущання - це сміття
Знущатись над собою - це, напевно, краще
Ніж вмирати в жалкуваннях!..