бо людям властиво зникати холодного ранку
особливо, коли ти звик до присутності іншого.
прокидатися знову, не відкривати фіранку
а що як не буде бажання шукати ліпшого
і вже не зіграєш у ігри, які без правила
і третім зайвим стане не хтось, а ти
сама потрапиш в капкани, які наставила,
сама ж і потім не зможеш від них втекти
і знову з ночі не відкриваю фіранку,
бо разом із сонцем ти несподівано зник.
людям властиво іти холодного ранку
особливо, коли страшенно до них ти звик.