Ти на границі смерті і життя
І хтось у спину тебе штовхає
Та не спіши іти у небуття
Живи на зло усім хто зневажає
Нехай і смерть на тебе почекає
І косу хай відложить, хай спочине
Так я розумію над тобою вже смеркає
Та все коли-небудь живе загине
Та поки ти живий – живи
Іди вперед і лиш не озирайся
І мужньо перенось всі долі зливи
Будь сильним дубом і під вітром не хитайся
Ти кохав, дружив чи може ненавидів?
Ти просто шлях проходив, а не жив
Тому й не дивно що нема у тебе спогадів
Та й тих нема ким ти би дорожив
Та все ще буде, ти повір
Все виправить іще можливо
Ти просто не роби невірний вибір
І сам побачиш що життя це диво