За що я люблю казкові сюжети -
За те, що там вирує життя,
Справжнє, таке, здається, далеке,
Але таке жадане, якщо зблизька.
добро є добром там, відвага - відвагою,
Друг в казці - вірний, і поруч завжди;
В казці герой, опинившись за ґратами,
Завжди знайде до волі шляхи;
В казці кохання - навічно і попри все,
Там не бояться боротися життя...
Світ наш у цьому давно не несе
Впевненості. лиш забуття.
Казка - реальність дітей і мрійників,
Там нема місця напівтонам.
Ми, зупинивши на хвильку годинники,
Всі зрозуміймо, що виросли там.
Ми - родом звідти, з краю фантазії,
Щирого, доброго, краю надій,
Маємо право у світі сучасному
Втілити трохи дитячих мрій.
Маємо вірити в диво і магію
І не втрачати людських отих чар,
Кожен бо знає: кожному трапилось
Впевнетись в тому, що має цей дар
Щирості, чесності, доброго наміру,
Сили кохання - не просто слова.
Ми - родом звідти, хоча і втрапили
В пастку дорослості. Казка ж жива.
Марина Смагіна
http://vk.com/smahina