Я буду для тебе зіркою з неба,
я буду для тебе сила,
яку ти ніколи не зможеш здолати
і скільки б ти не просив, я
стану для тебе усім на світі,
я буду для тебе ніким, крім...
Свого я.
Я лю-лю-лю
блю-ю-з.
Я стану для тебе філософом світу
й забуду усе на завжди.
І наші з тобою божественні діти
врятують цей світ від біди.
Я буду для тебе усім на світі
і стану для тебе ніким,
крім....
Свого я.
Я лю-лю-лю
блю-ю-з.