Надія - це ім'я і мрія,
Яка живе у серці кожного із нас.
Вона живе і помирає разом з нами.
Надія - успіх в кожній справі!
Надіємся в житті ми дуже часто
І без Надії ми ніхто на цій землі!
Надія - це бажання,це щастя,сміх і сподівання!
Цвіте Надія як палке кохання,
даруючи усім свою красу!
Це почуття,що не вмирає.
Це почуття,що не згасає.
Тож коли кажем ми,
що вже нема Надії,
Ми помиляємся в своїх словах -
Надія є і завжди буде,
Якщо ти вірить в неї будеш!!!