Коли стояли барикади і палали шини
Як запалав вогонь в наших серцях
Коли вбивати йшли нас ті "машини"
В очах був гнів лишень
І зник наш страх
Ми йшли вперед,до перемоги
За Україну,за народ її,
Заради вашої,брати,свободи
поклали ми життя свої!
Ми боронили як могли тебе,Вкраїно!
З "Борітеся-поборете"в серцях
Ти ж бо у нас велика та єдина
І ми пронесли до кінця твій стяг