моя Індія - прямо тут,
за серцем;
моя Індія - у моїх
перснях,
у моєму сарі
старенькому,
і у сарафані
з бретельками.
моя Індія - у мушлі,
привезеній
з узбережжя Гоа
безмежного;
моя Індія - у тих хвиль
плескоті;
моя Індія - в тому,
щоб бути чесною.
у скелях гострих
й словах на санскриті,
в неймовірних відтінках
тропічних квітів;
у зелених долинах
і пальмовім листі -
моя кохана і ненависна.
моя Індія - у відбитках пальців,
у шаленому ритмі танцю,
у довгім мотиві пісні...
кохана і ненависна.
Марина Смагіна
http://vk.com/smahina