В тобі готова розчинятись я щомиті,
Мов та роса, що в сонці пропадає.
А в голові думки, мов мариво, розмиті
Про Нас, про Ми, про серце,що кохає...
В тобі готова забуватись я щохвилі,
Мов в музі тій, що риму витинає.
Лиш чути б голос, звуки серцю милі
Про Нас, про Ми, про серце,що кохає...
В тобі готова заблукати я навічно,
Забутися, пропасти, просто бути.
Здається, це реально і логічно -
В твої йдуші мою навік замкнути...