Процес скочування у прірву швидший, ніж підйом угору. Нездатність думати самостійно дає відмінний результат у стилі садо-мазо. Спочатку даунбас нав'язав всій країні свої кримінальні цінності, а коли припікло знизу, то хіба хто визнав і сказав: "Ми помилялися. Вибач, Україно!" Знайшлися інші винні. Замість приєднатися до народного грудневого повстання, тут заварили свою юшку за рецептом рашистів. Невже отак і надалі? Коли ці вилупки, що позахоплювали державні об'єкти, перетворять нас у районний центр сомалі, знову про них скажуть: "Вони нас зрадили"? Та ні, панове, розум зраджує декому іншому. Оті, що підскоком йшли на "референдум" зраджували не тільки батьківщину, а, у першу чергу, самих себе. Тому, тим, хто бажає бачити ворога, потрібно дивитися у дзеркало.