Жінка звичайно трохи дурна,
Часто безпомічна в рішеннях.
Жінка нерідко ходить сама
І так постійно грішить.
Грішить на користь рідних людей,
По вуха у цьому замішена.
Жінка безжальна до своїх ідей,
Часто за неї вирішують.
Жінка звичайно трохи мудра,
іноді змовчує в відповідь.
Жінка-богИня і Жінка-пасУда,-
Дві протилежності змішені.
Змішені так, щоби не протирічили,
Чорне і біле міняються.
Жінка не змінює лише обличчя,
Навіть тоді, як щось станеться.
Жінка звичайно до болю сильна,
Це у крові в неї складено:
Жінка зцілила і жінка вкусила,
Жінка на думку направила.
Хочете вірте, а хочете ні,
Може, нема цьому свідків...
Як не крути, а признати повинні:
Жінка керує всім світом!