Рідна мова, для нас ти єдина,
Як у горах струмочки – дзвінка,
В ній природа й краса України,
Якщо треба – сувора й стрімка.
Попри всі ворогів намагання –
Не забудемо мову свою,
І слова про зізнання в коханні,
І команди військові в бою.
Знає хай про це кожна людина,
Про це пісня лунає, пливе:
В світі доти живе Україна
Доки мова чудова живе!
Я повторюю знову і знову:
«Мова наша – не просто слова,
Рідна мова – країни основа,
Доки є – Україна жива!».