Дуже файна зірка встала
В петнадцятім році
Христос в яслах
А ти Боже на чиєму боці?
Ми зробили кутю з медом -
А вона солона
Чи з сльозами чи з кровою
Чи може з земльою?
Може Боже Тобі смішно?
Що ми чорноземи
Своїм м"ясом придобрили
Кому цього треба?
Путіну? Чи жидам?
Чи може калікам?
Що живуть по Європам...
Хто накукурікав?
А ти Господе проснися -
Христоса послухай
На Вкраїну подивися -
Ми корчимся в муках
Наші діди в війнах мерли
Подай злидням руку
Наші Діди...Наші діти
Тепер сиротіють
Бо знов "гради над Донбасом
Дикі вітри віють
Сидять хлопці у наметах
В снігових заметах
Над вертепом зі рка встала -
Христосе, то де ти?
Хлопці мруть, а діти плачуть
По містам і селам
Якась в мене в цьому році
колядка не весела
Ви господарі не смійтесь
Що співав не складно
Ви килимами хоч накрийтесь
А мені чось в падло