Дякую за те, що серце б'ється,
За те, що дала ти мені життя.
Без тебе все поганим обернеться,
Без тебе втрачу я своє буття.
Я буду берегти твої долоні,
І дотик пам'ятатиму я твій.
Моє життя в твоєму лиш полоні,
А сльози тихо котяться з-під вій...
Настільки сильно я тебе кохаю!
І хоч ніколи цього не кажу.
Ту колискову досі пам'ятаю,
В своєму серці я її держу.
Ти тільки будь зі мною поруч, мамо!
І більше я нічого не прошу.
Від тебе прожену густі тумани
Й промінням сонця вкрию від дощу.