привіт
як справи?
ти змінився
обстриг волосся
поголився
авжеж, пройшло чимало часу
впізнала тебе лиш з анфасу
так, знаю, звісно, я теж інша
у чомусь краща
і чомусь гірша
та це пусте
ти палиш?
шкода
я теж ні, але є нагода
працюєш?
вчишся?
ще малюєш?
доволі впевнено крокуєш
а є кохана?
справді?
дивно
та що ти, мисли позитивно!
у мене теж все як раніше
є поки справи важливіше
так, пам’ятаю
ти був милий
а я весь час ніяковіла
а потім…
кепсько вийшло
по-дурному
немов в безпам’ятстві п’яному
я не цього хотіла
віриш?
і ти?
та часу вже не спиниш
котра година?
маю йти
не супся
ти не в самоті
чи хочу випить чашку чаю?
якось зайду
я обіцяю