Чом маленький хлопчик-чубчик
Так не хоче їсти супчик?
Каже: " Їжте його самі,
Ложку татку, ложку мамі,
А для мене й пироги
Не такі вже вороги.
Шоколадки із реклами
Несмачні лише для мами,
А мені ще й " Орбіт" любий,
Бо не треба чистить зуби.
Ми з"їмо , як прийде ранок,
Телевізорний сніданок,
На обід пихатий " Марс"
Нагодує щедро нас.
Так, реклама - дивний світ!
Просто комплексний обід!
" Колу" й " Фанту"подивився-
І неначе вже напився.
Ой спасибі, дяді й тьоті,
Що ви є на цій роботі,
Вас дивитись завжди буду
Й про цукерки не забуду.
Їжте, тату й мамо, супчик!-
Знову каже хлопчик-чубчик.-
Прийде свято й в нашу хату,
Як дадуть для вас зарплату!"