Як Кльопа, Закльопа і Шпунька в гості прийшли до малят (Мої статті)
У центрі соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних» триває літній табір денного перебування «Сонечко». На днях туди завітали посланці «Рожевого Слоненяти» так, так того самого незвичного слоненяти, що мешкає у середмісті в клубі розваг імені себе і є президентом дитячої країни розваг. У його величезній лабораторії забавок існує «Школа аніматорів», де навчаються чарівники, що здатні перевтілюватись будь в кого, заради щасливих посмішок дітей.
Серед величезної кількості чудернацьких образів є і веселі клоуни Кльопа, Закльопа, Шпунька, саме ці витівники завітали в гості до нашого Центру, щоб хлопчиків і дівчаток повеселити та гарним настроєм наділити. Бо, як відомо, ті хто перебуває в гарному гуморі завжди почуваються здоровішими, а для наших особливих діток, це над важливо.
А де ж ховається гарний настрій? Та ж в усмішках красивих і в оченятах щасливих! Його варто лише розбудити, от і почали веселі клоуни свої чудні розваги: із дітками грали, танцювали, співали і навіть влаштували справжнє сафарі у джунглях, полювали на царя звірів – Лева. І хоч повернулися малята із цієї подорожі без здобичі, однак встигли назбирати у мальовничих заростях повні пригорщі сміху собі та своїм батькам на втіху.
А потім у м’яча зіграли, як каченята танцювали і лабіринтами блукали, разом з клоуном стрибали. Ну, а потім, ясна справа, вся веселая ватага в колі дружнім спочивала. Добра клоунська бригада щічки діткам змалювала сонечками, квітами, промінцями світлими.
А на згадку дітворі залишилися квитки до дитячої кімнати «Смішарики» та ігрового табору «Кроха».
Навчально-реабілітаційний центр «Насіння Надії» та центр соціокультурної та активної фізичної реабілітації «На рівних», щиро дякує святковій агенції «Імперія свята» за подарований нашим малятам день розваг.