I бiографiя окремої людини, i iсторiя будь-якого народу є, врештi-решт, iсторiєю п***ячок: скiльки й кому завдав, скiльки й вiд кого отримав.
.....................
Поляки не отримували п***ячок, поки Рiч Посполита була єдиною. Вони почали отримувати п***ячки, пересварившися з українцями у XVII сторiччi.
.....................
Чехи завжди знали спосiб не отримати п***ячок: вони своєчасно здавалися в полон.
.....................
Коли румуни починали воювати, вони завжди отримували п***ячок.
.....................
(Продовження даолi)