У 1905 роцi на пiвнiчному сходi Китаю Росiя отримала п***ячок вiд Японiї.
У 1945 роцi на пiвнiчному сходi Китаю Японiя отримала п***ячок вiд Росiї (СРСР).
А виграв обидва рази... "англосаксонський свiт".
.................................................................................
У 1939-1940 р.р. литовцi, естонцi й латвiйцi боялися отримати п***ячок. I втратили свою незалежнiсть на пiвсторiччя. У тi ж самi роки фiни не боялися отримати п***ячок. I навiть трохи отримали. Але, свою незалежнiсть зберегли.
..................................................................................
Французи у 1940 роцi вирiшили: най, замiсть нас, хтось iнший отримає нашу порцiю нiмецьких п***ячок.
.................................................................................
Iспанцi в серединi XVI сторiччя отримали п***ячки вiд голандцiв. На початку XVII сторiччя вони отримали п***ячки вiд англiйцiв. На початку XIX сторiччя - п***ячки вiд французiв. Наприкiнцi XIX сторiччя - п***ячки вiд американцiв.
Врештi-решт, п***ячки їм набридли. I вони вирiшили бiльш не воювати.
..............................................................................
Коли генерал Франко розпочав громадянську вiйну у своїй Iспанії, за нього воювали нiмцi та iталiйцi. Тобто, отримували за нього п***ячки.
Коли потiм вони прохали його приєднатися до них у II Свiтовiй вiйнi, вiн вiдверто вiдповiв: "Я не люблю отримувати п***ячки. Менi бiльш влаштовує, щоб їх отримували ви."