Десь далеко, за обрієм мрій,
Де співають птахи і озера,
Я знайшла своє місце, свій дім,
І нічого мені більш не треба.
Там ідуть кольорові дощі
І квітками устелені ріки.
Там є все, що потрібно душі,
І ніщо не замінить ці ліки.
Там повітря м'яке, наче шовк,
Який можна черпати руками.
Я була немов загнаний вовк,
Та тепер я прозора думками.
Там почнеться чарівне життя,
І покаже усі свої барви.
Поведе у дзвінке майбуття,
Де заграють чарівні литаври.