Я повернулась би до тебе в квітні,
та мабуть, не переживу,
другу поспіль без тебе зиму.
Може разом із снігами зійдуть
серцеві твої лавини і назавжди
нас покинуть.
Я чекатиму тебе скільки треба
і мовчатиму якщо зайві мої слова.
Хороший мій ….
Бути вірною зовсім не важко,
Але навіщо, ти валізи свої спакував.
І як після цього не хвилюватися?
Як не рахувати кляті секунди
на годиннику, які ти в поспіху залишив.
Ти створений з такої кількості рідин,
якби порівняти, то вони відсотків на сто
від льоду холодніші.