Ти той з ким хочеться прокидатись
після довгого солодкого сну,
готувати сніданок і ранкову каву.
Пам’ятай, ти завжди моя сильна і надійна
підтримка у нелегких життєвих справах.
З тобою я готова кинути все,
без роздумів поїхати куди очі бачать,
пішки піти на край світу.
Твоя присутність дарує тепло,
а лагідний погляд серед зими літо.
В тобі я бачу своє яскраве майбутнє,
яке надійно бережу в кишені.
Спасибі рідний мій за все те щастя,
яке ти наче польові квіти
приносив в жменях.