Він був менеджером середньої ланки
В забутій Богом конторі.
Прокидався о шостій кожного ранку,
Проводив по півтори години в заторах.
Мав один парадний костюм,
Який лишився ще з випускного,
Пару кросівків "Пума"
І ще купу всього незначного.
Він був менеджером середньої ланки,
Завжди працював допізна.
І одного прекрасного ранку
До нього завітала війна.
Він продав свій парадний костюм,
Обміняв кросівки на берці,
Дістав автомат, шолом,
І в Донецьк рушив надвечір.
На боковій полиці в плацкарті
Їхав у невідомість без страху.
На боковій полиці в плацкарті
Напіврадів, напівплакав.
Ступивши на землю Донбасу,
Захищаючи Україну,
Не пожалівся жодного разу.
Він свято вірив: Вона-єдина.
Кожого дня розповідав
Таким як і він солдатам,
Чому саме цей шлях обрав,
Чому прийшов сюди з автоматом.
Він був менеджером середньої ланки.
Отримував середню зарплату,
Як і всі, мав кредит у банку,
На вихідні любив випивати.
Але,коли вибухнув перший снаряд,
Й невинна кров запеклась на сонці,
Він кинув усе, роздобув автомат
І вирушив на Схід добровольцем
Він хоробро упав
У бою під Сватово,
Й поринув у небуття.
Своєю спиною
Молодому солдатові,
Врятувавши життя.
Коли тіло його знайдуть
Та ідентифікують останки,
На його могилі напишуть :
"Він був менеджером середньої ланки."