Коли потік крові спинився,
Коли мозок остаточно відмер,
Коли я раптом перетворився
На суцільний оголений нерв.
Коли замість кави зранку -
Їдкий дим сигарет,
Коли замість твого голосу -
Убивча тиша планет.
Коли скінчиться низка смертей,
Коли останній воїн мертво впаде на сніг,
Коли планета виведе з себе людей,
Як виводять з собаки бліх.
Коли щодня буде парад планет,
Коли Земля розвернеться в інший бік,
Коли на Марсі ми розіб'ємо намет,
Коли стрілки годинника сповільнять біг.
Коли вже не зможу нічого відчути,
Коли посеред літа випаде чорний сніг,
Я скажу тобі:"Вибач.
Я намагався тебе забути,
Але не зміг".