Який ти рідний і який чужий.
Який близький, який далекий.
В обіймах нам не треба слів,
В словах не треба зайвих жестів.
Я знала це.Я знала завжди.
Коли по венах ендорфіни,
Коли пульсує серце в скронях.
Коли мурахами по шкірі,
Коли сльозами на долонях
Любов залишила сліди.
Під важким гуркотом коліс,
Холодною глухою ніччю,
Між нами розірвалась стрічка,
Й болюче образ твій розтікся,
Як віск зі свічки,
По обличчю
Краплинами гарячих сліз.