Ти остання любов. І розлука
Теж остання. Це крапка, без ком!
Біль останній. Остання мука.
Вірш останній у спільний альбом.
Та чи варто так: "крапка", "останній"?
Може стріну любов нову?
Як у хвилі теплі, ласкаві,
У нові почуття пірну?
Після опери – оперетка ?
Після драми – дешевий фарс?
Після пишних троянд – бутоньерка?
Після повісті – місиво з фраз?
Знов "навіки", "люблю", " коханий"?
Осквернити брехнею вуста?
Треба ж вірити в інше кохання.
А в мені тої віри нема.
Знов пустити когось у серце?
Та що там можна ще знайти?
Я вже випита вся, до денця,
Всі тобі залишились скарби.
Хай кохання залишиться згадкою,
Міфом, казкою, світлим сном!
Що ж! Для мене ти будеш крапкою.
Я для тебе – одна із ком…
макарчук відповів на коментар В.А.М., 10.01.2017 - 14:07
ну хіба що підсолодити. А якщо по змісту - то теж маячня. Бо "остання любов" можна сказати лише коли вмираєш. І то є вірогідність ще в когось закохатися наостанок Так: це писала я. І от так сама з себе кепкую