А ти сьогодні побачиш мене уві сні,
Таку розтріпану і зовсім не твою,
І іншому в обіймах ночі
Я цілуватиму гарячі губи.
Проснешся в холодному поті,
Прошепчеш в темряві «Не моя…»
Вдих і вдих, і знову вдих…
Я з іншим тої ночі була.
І в ту ніч я багато забула,
Я нарешті відчула , що значить
Кохати й коханою бути.
Я снила тоді не тобою… Пробач.
Можливо пройшло, можливо не наше,
Я любила і марила тобою,
Та ніч розпусна і чужа
Всі сни про нас згубила…
15.01.16