І знову смерть підступна наступає,
І знову наші хлопці йдуть на небеса.
Ті хто роблять цю війну самі вже погибають
Я не видержую вже слів щоб це вже їм сказати,
Вже третій рік я це терплю.
Я хочу жити в мирній Україні,
Без війни у радості самій
Нехай війна кінчається у мирі в радості усім.