Лодоні ніжно доторкнуться,
Твого волосся ніжний світ.
Я без надії в смутку б'юся,
Це наслідок твоїх подій.
Хвилини пробігають безупинно,
Я хочу зберегти одну ту мить:
Коли нам було вдвох спокійно
І нам радів серпневий цвіт.
Все так змінилося з роками,
Я вже не той, а ти ще та?
Що так кохала до нестями,
А я згубився наче птах...