Моїй мамі!
Мамо, матусю, ненько моя,
Рідна, як сильно люблю тебе я!
І приголубиш і поцілуєш,
Ніжною ласкою біль ти вгамуєш.
Мамо, матусю, ненько моя,
Промінь ясний серед хмурого дня!
Ти ж бо і захист й опора моя,
В твоїй любові купаюся я.
Мамо, матусю, ненько моя,
Ніжно голубиш мене ти щодня,
Мудру пораду щоразу даєш
І по життю мене ти ведеш.
Хай тобі сили Бог посилає,
Ангел-хранитель тебе оберігає.
Здоров’я щоб міцне-преміцне було,
А щастя сімейне його берегло