Мокрий лист.
Ти пам'ятаєш,що було з очима,
коли побачив перший раз тебе.
Такий скромний й боязкий хлопчина,
ніби не впізнавав себе.
Ти пам'ятаєш,як тонув я у твоїх обіймах,
як разом плавали ми у музичних нотах.
Моє життя настало ніби в романтичних фільмах,
я наші мрії малював в блокнотах.
Скучав самотньо днями і ночами,
години розділяли наші долі.
Це все пусте,ми жили чистими серцями,
які палали в радості і горі.
Але все пройшло,притихло й заболіло,
я впав до неба,й гірко затужив .
Все у житті суцільно потемніло,
напевно це я просто заслужив.
Не написав кохаю,бо наврядчи ти кохаєш,
всі мої слова,для тебе вже чужі.
Цей мокрий лист,ти навіть не читаєш,
він завжди буде блукати у моїй душі.
10.03.2014