Ти знаєш що таке дружба?
Зловивши це зморщене слово,
сховавши у ньому святого,
насправді не значить нічого.
Вона рождається у вірі,і правді,
росте на поступках і честі.
Не продастя за жменьку смарагди,
не розпадеться на перехресті.
У дружбі не розминаються течії,
не важливий життєвий потік.
Важливо,що поряд є братські плечі,
які зупинять непотрібний притік.
У ній твориться новий світ,
що накриває благими ділами.
З виду скромний в ній пліт,
але його не задує вітрами.
У дружбі не існує одного,
це незламна духовна родина,
Не залишеться в ній голодного
твоє тіло, для друзів хлібина.
Від людей може багато лунати:,
\"Друг пізнається в біді\".
Насправді важливо пізнати,
що істина дружби в тобі.