ти обожнюєш кожен ранок
прокидаєшся дуже рано
ти лікуєш застуду й рани
дотиком дотиком
ти любиш усе що мала
цілого всесвіту тобі мало
ти розганяєш дощі і хмари
дотиком дотиком
ти змушуєш кохати і ненавидіти
змушуєш молитися й вірити
змушуєш слухати й видіти
дотиком дотиком
ти знаєш усе на світі
засинаєш в суцвітті
ловиш сонце у сіті
дотиком дотиком
ти можеш землю всю освітити
можеш милувати і судити
ти можеш вбити і воскресити
дотиком дотиком