Кожна мить,-це є твоє життя,
Твори добро до самого останку.
Сьогодні ти ще з вільним поглядом дитя,
а завтра можеш не побачити світанку.
Відпусти страх й минулі хвилі болі,
це все не варте чистих почуттів.
Ти є учень у своєї долі,
твої знання найважливше у житті.
Буває щастя закидає в чорний список,
і твоя мить зникає в алкогольних буднях.
І не відправиш у минуле вже записок,
не викується щастя в пустих кузнях.
Не простягай сам руки до смерті,
свій час ти не повернеш більше.
Ьорися,поки долоні ще не стерті.
завжди є люди яким ще набагато гірше.
Поглянь у небо,полинь у красоту природи,
відчуй себе, вдихни свій подих волі.
Не буде кращої для тебе нагороди,
не живи поглядом в якому сльози солі.
Відчуй для себе,що таке людина?
для когось, матеріальна оболонка в пустоті,
В ній прихована: душа,любов,добро,чиста стежина,
знайди ці якості і буде тобі щастя у житті.