Розлюбила..
А може я і не любила?
Як жити із цією думкою
Відпустила..
Так і не отримала,
Колись бажаного поцілунку
Та я не жалкую
Я кохала
Ти подарував мені найкращі спогади
Найкращі хвилини
Провівши їх у обіймах із тобою
Я думала..
Коханою була чи ні?
Та зараз все одно
Я втратила..
Тебе і весь свій всесвіт
До сьогодні
Ти був моїм спасінням
Та не зараз
Я вільна..
А може краще бути полоненою?
Та ні
Тепер я вільна..