Мобільні телефони і кляті маршрутки (а може дороги? Чи дурні?) руйнують почуття, романтику і роблять нас аґресивними по відношенню до, по-дитячому, милих жестів уваги і ніжності.
ТОЙ ДЕНЬ роzпочався саме з молільника (то була SMSка розгублености ба навіть, в певній мірі, роzчарування), потім очікування, переживання і ще одного повідомлення. А далі – ДОРОГА, шлях в один бік, без позитиву, підтримки але з самотністю яку вдало заповнювали емоції і мало не істеричний стан. ТОМУ НАЗВЕМО ЦЕ ФАКТОМ ДУ́РНІ!
Принцеси просто неzвикли до громадського транспорту z його «зоопарком», перформансами і дискомфортно – некоролівськими неzручностями. А ще… довкола них повинен кружляти лише аромат ЧАЮ (з жасмином або бергамотом) і можливо ще й з лимоном, та це вже по смаку.
/…………../
Принцеси люблять блакитний!
Принцеси люблять BLACKитний METAL!!!
Принцеси люБЛЯТЬ!!!