У яслах, на сіні, Христос посміхнувсь -
І світ збагатився любов'ю.
То потім Від нього весь світ відвернувсь,
То потім заплатить Він кров'ю.
А поки маленьке щасливе Дитя
Лежить у сповитку в Марії.
Попереду сповнене віри життя,
Попереду - плани і мрії.
І ті 33, що з народом пробув,
Зрівнять, певно, з вічністю можна.
Спасіння для людства Месія здобув -
Смиренний наш Бог-Переможець.
Ішов - як і жив: пеклу нас не вiддав,
Ніс викуп й спасіння наш Татко..
Новий Заповiт з людством Бог пiдписав,
Щоб мали життя ми в достатку.
У яслах, на сіні, наш Бог народивсь,
"Маленька й великих колиска".
Ісусу сьогодні доземно вклонись.
Живий Він... Вже поруч... Так близько...
Лариса Журенкова