Релігія завжди вбиває Бога,
Який зійшов з небес спасти людей,
І в серці Свого вірного святого
Любов’ю зігріва своїх дітей.
Вбиває тих, хто вірним серцем сина
Для Бога шлях на землю проложив,
І Він в нерукотворних тих хатинах
Чудесним чином славою ожив.
І Слово ожило, святе, живлюще –
Небесної Любові джерело:
Цілити долі здатне, всюдисуще,
Могутнє, наче янгола крило.
Та не приймають знову люди Бога
І знов Йому важкий майструють хрест,
А замість Слова Божого святого
Шанують релігійний маніфест.
Байдужість в поєднанні з ритуалом
«За милу душу» совість продають,
Проте бездушним церемоніалом
Готують знов для Сина хресну путь.
18.02.2016.