жовтень завжди був у тренді,
меланхолія як рідна сестра.
з пляшкою дешевого бренді
самотності зникне мара.
я тебе обов'язково зустріну
уві сні,наяву, у дійсності,в мрії.
без твого тепла,я думав,загину,
в реальності,гірше-без тебе дурію.
наше життя-то не книга Ремарка,
то чому ж нам з тобою так не щастить.
ближчим часом,може,знайду знахарку,
хай наші біди легенько приспить.
а поки,малюю у мріях,
як проводжаю тебе додому.
і час застигає на твоїх віях,
коли торкаєш мого обличчя блідого.
ми розійшлись у невідомих містах,
загубились в непройдених лабіринтах.
повертайся до мене по старих слідах,
я читаю тебе у своїх манускриптах.