Світ фантазій
Якусь частину життя віддаємо ми Інтернету, перебуваємо серед проводів, спрямованого руху електронів. Залежимо від зарядки батарей і швидкості дії якихось - там сигналів ... байтів ... хіба мало там чого Інтернет вимагає. А живемо тут в світі фантазій або самообману?
Фантазії - це ж інше, ніж обман. Може бути, втілення мрії в нереальність дії. Це інший світ, паралельний мирській повсякденності ...
Там зірки над ставком у парку.Там твої губи на відстані вдиху. Там берег моря, і хвилі гойдаються так, як автор захоче. Там такий абсурд буває ... Та література! Ну, чого ж там не навигадували ... І діалоги, і любов. Скласти - НЕ збрехати.
- Ой, лукавиш ти, ой лукавиш, - свідомість моя прокинулася, -Сам не тямиш іноді, куди виходиш через портал. Або від дзвону будильника і рудого кота сюди, або, навпаки, іноді звідси вибираєшся провідати в реальність життя.
Кіт - істота живе і нявкає від голоду. Тут немає грошей, посад, статусів, прописок -ось що прекрасно. Носить людина на фото своєму одну бейсболку кілька років - нікому в голову не прийде запитати, чому він іншу не одягне.
Живе один такий хлопчисько в нетрях інтернету. Сивий вже і зухвалий до свавілля. Здивуватися тому неможливо. Веселий, такий. Від його веселощів піти хочеться в інший вимір. Але завжди повертаєшся. Чи не засумуєш за ним. Іноді монітор «червоний« від напруги. Сперечаємося. Буває тихим таким, що аж підозріла ця тиша: чи не захворів. Різний. Чуєш ти мене? Почуй! Чи не запізнися сьогодні в черговий раз врятувати мене від напасті ...