Люди відкрийтесь й наповняйтеся добром,
адже тільки в цьому у житті потреба.
Коли в душі лиш хаос і погром,
просто зверніться щирістю до неба.
Закрийте очі,у тишині вся ваша сила,
яка несе вам хвилі духовних обладунків..
В пошуках світла,хмаринки з візерунків,
відкриє очі сонце і розпустить жовті крила.
Пробачте все,нехай вражий стане рідний,
прийде та мить,згадаєш ти ще цю дорогу.
Ти ще згадаєш,коли все буде опадати,
й затьмариш світ думками,що не дадуть заснути.
Здається так легко,але й важко обійняти,
й сказати все,так ніби завтра вже тебе не буде.
Покохати вспіти,й віру ще здобути,
і йти щасливо,дорога небо голубе
Де було боляче,розтоптати чи забути,
бо з часом біль з'їдає лиш тебе.
Бо з часом тіла сплітаються не в ніжність,
а ехом молодих юнацьких літ
Потрібно дальше жити,душам дарувати нову свіжість,
й очам,на новий погляд в холодний сірий світ.